Skip to main content
Vergadering Ondernemend Gouda

Ambacht of specialist

Lang geleden in de gildentijd waren de beroepen die iemand uit oefende vrij duidelijk. Iemand was bakker, smid of bv timmerman. Heel duidelijk je was vakman en zat met je handen in het brood, metalen of houtwerk.

Tegenwoordig is dat met een hoop beroepen helemaal niet meer zo duidelijk. Zeker voor de projectmanagers, coaches en adviseurs maar zo ook het bekende vak webdesigner.

Peter van Sark (webdesigner) presenteerde zijn bedrijf Nuntius in wie ze zijn en wat ze doen. Peter nam ons mee voor een kijkje in de keuken. Wat ging er een wereld voor iedereen open, getuigden de vragen die er tijdens zijn presentatie op hem werden afgevuurd.

Het was iedereen duidelijk dat deze ‘ambachtelijke’ webdesigner duidelijk een specialiteit in huis had, namelijk het koppelen van uitgebreide Excell bestanden aan een website zodat deze data visueel inzichtelijk wordt voor diegene die er mee moeten werken.

Iedereen ging naar afloop verrijkend zijns weegs in de wetenschap dat er nog veel bedrijven gelukkiger gemaakt kunnen worden door dit stukje online automatisering.

Peter bedankt voor je uitleg wat je doet als webdesigner of moet ik zeggen automatiseerder?  😉

Ondernemers tijdens de vergadering

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *