Skip to main content
netwerkclubs gouda

Top 10 Netwerkclubs in Gouda

Hier een overzicht van netwerkclubs in Gouda. Zo kun je als ondernemer een inschatting maken welke het beste aansluit bij de fase van je bedrijfsontwikkeling.

1. Ondernemend Gouda

Grote groep: 15 ondenemers
Bezoekfrequentie: 3 wekelijks
Kosten: € 100,- per jaar

De groepssamenstelling is zeer divers, van elke ondernemensbranche wordt 1 lid toegelaten. Kernwoorden zijn aanbevelen, kennis, transparantie in een gemoedelijke sfeer.

2. CJB Midden-Holland

Grote groep: 30 ondenemers
Bezoekfrequentie: 8 x per jaar
Kosten: +/- € 200,- per jaar

Bij ondernemen komt veel kijken. Dat je goed bent in je vak, is één ding; ondernemen is voor velen toch iets anders. Contact Jonge Bedrijven Midden Holland is een netwerkclub vóór en dóór ondernemers. Van ondernemers die zich net bij de KvK hebben ingeschreven, tot ondernemers die een groeiend bedrijf hebben.

3. BNI Gouwe

Grote groep: v.a. 25 ondenemers
Bezoekfrequentie: Wekelijks
Kosten: +/- € 2000,- per jaar (inc. ontbijt)

Netwerk volgens een Amerikaans model.

Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief

4. Goudse Businessclub

Grote groep: v.a. 40 ondenemers
Bezoekfrequentie: Maandelijks
Kosten: € 155,- ex btw

Iedere eerste dinsdag van de maand wordt een clubavond gehouden, in beginsel steeds in een andere locatie. Dat kan bij één van de leden zijn of ergens in Gouda in een horecazaak of andere zaalruimte. De clubavonden zijn informeel, met inloop vanaf 17.00 uur en sluiting rond 22.00 uur. Een vast moment is het welkomstwoordje rond 18.30 uur namens het bestuur met enige huishoudelijke mededelingen. Direct daarna kunnen nieuwe leden zich op de (virtuele) zeepkist in maximaal 3 minuten voorstellen of kunnen andere leden iets vertellen wat zij belangrijk genoeg vinden voor de overige leden.

5. Open Coffee Gouda

Grote groep: varierend
Bezoekfrequentie: Maandelijks
Kosten: gratis

Elke eerste vrijdag (10.00-12.00) van de maand zijn ondernemers welkom bij De Prachtcentrale (St. Joseph) voor de Open Coffee Gouda. Onder het genot van een kop koffie, kun je hier bijpraten, kennis uitwisselen en samenwerkingsverbanden opstarten.

6. RHID

7. SoG

SoG staat voor Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda
De S.O.G. is een overkoepeling van verenigingen. Niet de individuele ondernemers in de binnenstad zijn lid, maar de vereniging per straat/gebied waar de individuele ondernemer op zijn beurt lid van is of zou moeten zijn. Willen zij invloed of zeggenschap op de gang van zaken krijgen, moeten zij eerst lid worden van een ondernemersvereniging in hun straat en via dat bestuur kunnen zij invloed uitoefenen binnen de S.O.G.

8. VNO-NCW

VNO-NCW West is hét ondernemersnetwerk in de Randstad. Invloedrijk, Inspirerend, Betrokken.
Het netwerk is levendig. De leden ontmoeten elkaar veelvuldig en op allerlei manieren: op groot- en kleinschalige bijeenkomsten en ook virtueel in de sociale media en de besloten communities van ons Ledennet. Bovendien zijn er bijna 20 actieve sub-netwerken, gekoppeld aan een grote stad of thema, zoals VNO-NCW Metropool Amsterdam, VNO-NCW Regio Rotterdam, DGA-netwerk, Bouwpower en VNO-NCW VrouwenNetwerk (voor meer informatie ga naar ‘doelgroepnetwerk’ in de hoofdnavigatie bovenaan het scherm).

Van VNO-NCW West zijn voornamelijk ondernemers en werkgevers uit het bedrijfsleven lid. De meesten hebben minimaal vijf medewerkers.

9. Broodfonds de Gouwesok

Het fenomeen broodfonds is een groot succes, want het tweede broodfonds, de Gouwesok, dat in februari 2016 is opgericht, telt inmiddels al bijna het maximum aantal leden van 50. Gelukkig heeft Gouda er sinds 1 juli 2017 een derde broodfonds bij, Opus genaamd. Gert-Jan Visser is de voorzitter.

10. Gouda onderneemt

Het platform Gouda Onderneemt! verenigt de RHID, SoG, Goudse Businessclub en VNO-NCW in één koepel en zorgt voor belangenbehartiging en netwerkmogelijkheden. Samen met de gemeente Gouda stelt GoudaOnderneemt! het Economisch Actie Programma vast en voert deze uit. Daarnaast kennen de verschillende wijkwinkelcentra en bedrijventerreinen een eigen vereniging en zijn er nog verenigingen speciaal voor jonge ondernemers en vrouwen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *