Skip to main content
Giedo Lankhorst

Presentatie GROVER advies voor OG

Op15 mei gaf ik een presentatie over Grover advies. De presentatie ging daarbij vooral op het waarom, hoe en wat we doen.

Herpositionering is noodzakelijk

Stilstaan en vasthouden aan verworvenheden heeft steeds minder zin en kan zelfs gevaarlijk zijn. De veranderingen die op ons afkomen gaan steeds sneller. De situatie dwingt tot herbezinning en herpositionering van uw toegevoegde waarde en uw businessmodel. De wereld verandert, de markt verandert, maar verandert uw organisatie ook?

Grover Advies helpt in te spelen op de markt

De basis voor een sterke organisatie is het anticiperen op dynamiek en het flexibel mee bewegen met de tijd. Van u, als ondernemer, wordt hierin verwacht dat u aandacht heeft voor de wereld van morgen; sommige trends zijn redelijk goed in te schatten. Andere trends zijn moeilijker te voorspellen, zoals technologische ontwikkelingen. Grover Advies helpt professionele dienstverleners in te spelen op de markt. Wij werken aan businessdevelopment door te zoeken naar nieuwe wegen, producten, markten, klanten, combinaties en partners. We bedenken, testen en implementeren voor u innovatieve producten en businessmodellen.

Hieronder de presentatie

Als de presentatie niet zichtbaar is klik hier op de link

Op zoek naar een manier om jouw businessmodel opnieuw te positioneren?

Ben je benieuwd welke veranderingen in jouw business op je af komen? Of ben je op zoek naar een verandering in je businessmodel? Of heb je intresse in de ConsulTool Neem dan eens contact op met Grover advies.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *